Alles gaat veranderen! - Bright Brain
was successfully added to your cart.

Winkelmand

Bright Brain gaat verhuizen! En niet zomaar een verhuizing, maar een emigratie naar Bonaire.

Op 16 januari 2018 vertrek ik met mijn (dementerende) moeder naar Bonaire. Mijn moeder wil haar laatste jaren doorbrengen op haar geboorte eiland. En ik ga met haar mee.

Het is een rare, drukke tijd. Afgelopen maand heb ik het huis van mijn moeder opgezegd. Alle spullen zitten nu in de opslag, te wachten om naar Bonaire getransporteerd te worden. Mijn moeder zit nu bij mij. Dat scheelt weer geld, want emigreren kost een hoop geld.┬á En het scheelt tijd, want het laatste jaar ben ik 3 a 4 keer per week naar haar toe gegaan. En daarnaast 7 dagen in de week belcontact. Zo’n 3 per dag. Dat is nu veranderd, nu is ze 7 dagen in de week bij mij. Best gezellig, maar soms ook vermoeiend.

Bright Brain

Op Bonaire ga ik verder met Bright Brain. Dit gaat wel tijd in beslag nemen, want of ze ‘anders leren’ daar ook kennen, dat weet ik niet. Maar ook daar zijn kinderen met dyslexie, dyscalculie, hoogbegaafd etc. Dus dat komt wel goed. Denk ik. Hoop ik.

Elk kind een U!tblinker

En de stichting, wat gaat daar mee gebeuren? Daar ga ik zeker mee door. Ik ben nu bezig met het maken van een plan voor 2018. Samenwerking met andere stichtingen, inspiratie avonden organiseren voor Pabo’s, U!tblinkers zoeken… Genoeg te doen, ook vanuit Bonaire.

Ik zal nog regelmatig richting Nederland gaan. Voor de stichting, maar ook voor mijn 2 kinderen, die in Nederland blijven wonen en studeren.

Misschien dat ik ga vloggen over mijn avontuur op Bonaire. Want dat is het wel. Dus wie weet… gaan jullie mij nog zien via video!

 

Groetjes Manon

 

Geef een reactie