Informatie over onderwijs is er genoeg. Oefensites waar jij met je kind kunt oefenen met taal en rekenen zijn er ook in overvloed.

Inspiratie en tips die speciaal gericht zijn op de manier van leren die bij jou en jouw kind past zijn veel lastiger te vinden.

Wil jij inspiratie waar jij en jouw kind blij van worden?  Praktische tips waar je direct mee aan de slag kunt?

Iedere twee weken deel ik met je de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van onderwijs en anders leren. Daarnaast krijg je praktische tips hoe je om kunt gaan met anders leren.

Geen spam. Gewoon inspiratie waar je blij van wordt en tips waar je wat aan hebt. 

Anders leren

Sommigen van ons en onze kinderen hebben een voorkeur voor een andere leeringang dan wat het reguliere onderwijs ons voorhoudt. Het onderwijs is veel gericht op letters en cijfers. Woorden. Rijtjes. Luisteren.

Maar wat nou als jouw kind een andere kijk op de wereld heeft? Het is goed mogelijk dat jouw kind een voorkeur voor een andere leeringang heeft. Dan zeggen die letters en cijfers niet zo veel en werken rijtjes niet. Dan werkt leren anders.

“Iedereen heeft iets waardevols te bieden:

Jij ook”

  • Richard Branson

Herken jij jouw kind in deze quote van Richard Branson?
Of vind je deze tekst echt passen bij een ander kind?
Dyslectisch of “gewoon” anders denkend?

Een prachtig, uniek kind wiens talenten en kwaliteiten nog te weinig gezien en benut worden?

Wil jij dit kind graag een cadeautje geven?

Ik heb drie ❤️verwarmende teksten van Richard Branson vertaald. Richard Branson is dyslecticus en zeer succesvol ondernemer.

Drie teksten om boven je bed te hangen. Om elke dag even naar te kijken. Zodat dit unieke kind vol moed en zelfvertrouwen de dag kan starten.

Je kunt de teksten GRATIS downloaden. Veel plezier ermee. Laat je me weten of diegene voor wie het bedoeld is er blij van wordt?