Wat klanten zeggen

over anders leren met Manon

Meerdere mensen hebben al hun leersysteem ontdekt en gemerkt dat anders leren werkt, en leuk is! Hun verhalen lees je hier.

Nienke heeft een training op maat gehad.
Een combi van verschillende onderdelen, coaching en een motivatietraining in 9 uur.

Nienke

15 jaar

Veel geleerd, in korte tijd.
Het was niet alleen leerzaam maar ook erg gezellig!

Yvonne, moeder van Nienke

Erg leuk om twee beelddenkers met elkaar te zien praten. ’t Is nog net te volgen (het gaat echt van de hak op de tak). Logisch vind ik het niet maar zij begrijpen elkaar precies.

Heerlijk als iemand je kind zo goed kan volgen en daardoor kan helpen.

Pap, waarom moest ik van groep drie tot groep zeven
in een spellingsklasje, waardoor ik niet beter werd?
Hadden we dit niet eerder kunnen doen!

– David (12)

David

12 jaar

Ik ben blij dat ik het heb gedaan. De talen gaan veel beter. Ik zou andere kinderen ook aanraden. Manon was aardig en had veel geduld voor mij. De cursus was leerzaam en het leukste vond ik de poppetjes kleien. Ik heb geleerd om de verwarring weg te nemen door het derde oog.

Ook vind ik het grappig dat ik eerst niet in balans was, maar nu weet dat ik dat wel kan zijn.

Vader van David

Na het lezen van het boek `Gift van Dyslexie”, ben ik anders naar dyslexie gaan kijken en ondersteun ik ook mijn zoon anders. Dyslexie zie ik niet als een handicap meer, maar als een andere manier van leren en observatie.

Nadat ik het boek gelezen had, ben ik op zoek gegaan naar een Davis Counselor en kwam uit bij Manon. Zij heeft mijn zoon, David, begeleid voor vijf dagen. De positieve uitwerking op David is overduidelijk. De frustraties die gepaard gaan bij dyslexie voor het leren van simpele rijtjes (bijv. alfabet opzeggen, wijzers op een klok kijken), worden weggenomen, waardoor David wel het leermateriaal tot zich neemt. De drempel voor lezen is praktisch weg en dit geeft een versnelde reactie op de vakken zoals geschiedenis, aardrijkskunde en de talen.

Zowel David als ik zijn blij dat we deze cursus gedaan hebben en ik kan alleen maar iedereen adviseren om deze ook te doen en ik hoop dat deze cursus routine wordt op de basisscholen in Nederland.

Ze gaat een keer per week naar Manon, fluitend,
en ze voelt zich goed, begrepen,
en dat zien we aan de resultaten op school!

– moeder van Bobbie (11)

Bobbie

11 jaar

Ik mag Manon heel erg graag en ze begrijpt mij eigenlijk altijd goed!

Moeder van Bobbie

Wij kwamen in aanraking met “Ik leer anders” door Manon. Zelf heb ik ook dyslexie en toen ik het voorbeeld zag van “een stoel” ging er een wereld voor mij open, dit is precies hoe ik het zie. Bobbie mijn dochter bleek ook echt een beelddenker te zijn.

bekijk de trainingen die zij kregen

Sietse (niet zijn echte naam), 9 jaar, krijgt een 1-op-1 intensieve training van 30 uur. Na een intensieve dag met een heel lastig onderdeel zijn we aan het opruimen. Tijdens het opruimen zeg ik tegen Sietse dat ik over een uur een kennismakingsgesprek heb met een andere leerling.

Sietse: “Oh, die ik ook heb gehad, met papa en mama?”

“Ja, dat”, zeg ik.

Sietse“Ik hoop dat hij mag komen, dat hoop ik voor hem.”

De trainingen

De kinderen en ouders van wie je de verhalen hebt kunnen lezen hebben veel gehad aan de trainingen. Kijk gerust rond en ontdek welke training past bij de situatie van jouw kind.

Kennismaken met anders leren

Met 4 x 1 uur krijg jouw kind praktische handvatten voor het leren van spelling, rekenen en klokkijken

Intensief 1-op-1

Tijdens een intensieve 1-op-1 training krijgt jouw kind in 1 week alle inzichten van wat zijn leersysteem is, wanneer het leren niet lukt en hoe hij dit kan oplossen

Succesvol thuis aan de slag

Wil je zelf je kind begeleiden? Dat kan! Met een unieke methode word jij als ouder begeleid om jouw kind succesvol zijn leersysteem te laten kennen.

leer Manon kennen