The Bright Brain nieuwe stijl - Bright Brain
was successfully added to your cart.

Winkelmand

Blog

The Bright Brain nieuwe stijl

Door 20 maart 2019 Geen reacties
Manon Meijer

The Bright Brain is aan het veranderen. De focus wordt breder. Van 1-op-1 coaching wordt het aandachtsveld verruimd naar onderwijsvernieuwing in het algemeen.

Het huidige onderwijs vraagt, nee, roept om verandering. Leerkrachten, ouders en kinderen : allemaal geven ze aan dat het niet langer zo kan.

Vanuit mijn basis als dyslexiecoach en begeleider studievaardigheden is sinds vorig jaar brain-based teaching & learning op mijn pad gekomen. Met dit inzicht vallen voor mij -en voor alle “bright brains”- alle puzzelstukjes in elkaar. Voor mij is het duidelijk: brain-based teaching & learning is de meest logische stap naar leuk leren en lesgeven.❤️

Wat betekent brain-based teaching & learning voor The Bright Brain?

♡ Voor kinderen en ouders die op een breinvriendelijke manier aan de slag willen met spelling is er de online training Leuker Leren. Samen met jouw kind ga je ontdekken op welke manier jouw kind het beste spelling leert. Je leert je kind hoe leren ook kan, en dat is de beste motivatie voor later!

Informatie over Leuker Leren spelling kun je hier vinden.

♡ Er komt een online leeromgeving voor leerkrachten. Leerkrachten krijgen op praktische en inzichtelijke wijze handvatten hoe je brain-based les kunt geven.

Welke onderdelen komen aan bod?

♡ de 12 kernprincipes van brain-based teaching & learning.

♡ de 6 persoonlijkheidstypes die er zijn in de klas

♡ dyslexie vanuit brain-based perspectief

♡ hoogbegaafdheid van brain-based perspectief

Mijn online webinar met alle informatie in een notendop is hier al te downloaden.

♡ Er komt een online leeromgeving voor ouders en kinderen van groep 7,8 en de brugklas. Op simpele en logische wijze krijg je inzicht en tips hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw kind “aan” gaat als het om leren gaat.

Mijn oproep aan alle Bright Brains: Are you in? Doe je mee?

Laat me weten wat jij nodig hebt (of wat je al doet) om kinderen de ervaring mee te geven dat leren leuk kan zijn. Omdat de kinderen onze toekomst zijn❤️

Geef een reactie